Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

MALZEMELER

  • 4 kivi
  • 1 paket vanilyalı puding
  • 1.5 su bardağı süt

Portakal Peltesi İçin;

  • 3 su bardağı portakal suyu
  • 1 su bardağı su
  • 3.5 çorba kaşığı mısır nişastası
  • 1 su bardağı toz şeker

Süsleme için;

  • File badem
  • Çikolata kırığı

HAZIRLANIŞI

Sütle vanilyalı pudingi karıştırıp pişirin. Kivileri büyük küpler halinde doğrayın, puding iyice soğuduktan sonra içine katın.

(Ben kivileri robottan geçirip pudinge kattım böyle yaptığınızda pudingin tamamının güzel yeşil bir rengi oluyor ama tadı ekşi oluyor, özellikle de puding tamamıyla soğumadan koyduysanız, bu yüzden doğramak daha iyi.) Kupları yarısına kadar doldurup buzdolabında yarım saat kadar bekletin.

Pelte malzemeleri karıştırın, tencerede pişirin. Koyulaşınca soğuyan vanilyalı pudingin üzerine 3’er çorba kaşığı koyun. File badem ve kırık çikolatayla süsleyin.

Diğer Tariflere Göz At

Sizler için hazırladığımız birbirinden lezzetli pasta ve yemek tariflerimizi inceleyebilirsiniz.

Yemeklerinize ve pastalarınıza ayrı bir lezzet katan Tatkat ürünleri ile harika sonuçlar elde edebilirsiniz.

Yeni tariflerden haberdar olmak için kayıt ol

Güncel yemek tarifleri ve pasta tariflerimiz yayımlandığında mail adresine gelsin.

    İstediğiniz zaman mail listemizden ayrılabilirsiniz.