Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

MALZEMELER

  • 1 Bardak hafif haşlanmış Amerikan Pirinci
  • 1 Su bardağı süt
  • 1 Su bardağı toz şeker
  • 100 gr çilek
  • 2 Adet pandispanya hamuru
  • 1 Paket krem şanti
  • 1 Paket çikolata rendesi (süslemek için)

HAZIRLANIŞI

Bir kabın içinde 1 bardak süt ve 1 paket krem şantiyi koyu kıvama gelinceye kadar çırpın ve buzdolabında soğumaya bırakın. Pandispanya hamurunun 1 parçasını servis tabağına alıp soğutulmuş krem şantiyi üzerine yaydırın. Yarım bardak haşlanmış pirinci de kremanın üzerine yaydırın.

Üzerine hamurun ikinci parçasını yerleştirip kalan kremanın yarısını da üzerine yaydırın. Pastanın üzerini kalan pirinç ve çilek parçalarıyla süsleyin. İsteğe göre pastanın üzerini çikolata rendesiyle de süsleyebilirsiniz.

Diğer Tariflere Göz At

Sizler için hazırladığımız birbirinden lezzetli pasta ve yemek tariflerimizi inceleyebilirsiniz.

Yemeklerinize ve pastalarınıza ayrı bir lezzet katan Tatkat ürünleri ile harika sonuçlar elde edebilirsiniz.

Yeni tariflerden haberdar olmak için kayıt ol

Güncel yemek tarifleri ve pasta tariflerimiz yayımlandığında mail adresine gelsin.

    İstediğiniz zaman mail listemizden ayrılabilirsiniz.