MALZEMELER
- 2 Su bardağı şeker
- 4 Yumurta
- 1 Vanilya
- 1 Kabartma tozu
- 1 Paket erimiş margarin
- 1 Su bardağı süt
- 1 Paket kakao
- 2,5 Bardak un
HAZIRLANIŞI
Şeker, yumurta, vanilya, kabartma tozu, margarin, süt ve kakaoyu katıp karıştır. Bu malzemeden un katmadan önce 1 su bardağı ayır.
Geriye kalan kısma 2,5 bardak un katarak çırp. Margarin ve unu gezdirilmiş kalıba dök ve pişir. Fırından çıkarıp sıcakken ayırdığın 1 bardak harcı üzerine gezdir. Dilimlere ayır. Üzerine hindistan cevizi serp.
Yeni tariflerden haberdar olmak için kayıt ol
Güncel yemek tarifleri ve pasta tariflerimiz yayımlandığında mail adresine gelsin.
İstediğiniz zaman mail listemizden ayrılabilirsiniz.